I juli og august, weekends og helligdage har vi åbent for B&B. Vi kan i resten af året, altid kontaktes på forespørgsel om ledige værelser.

Har I brug for en enkel overnatning eller flere dage med mulighed for ro og afslapning, mens Langelands mange muligheder udforskes, er AnnaHus bestemt en oplagt destination for overnatning.

Vi tilbyder lyse og romantiske værelser. Værelserne har alle dobbeltseng med wellpur topmadrasser. Dynerne er med ekstra længde og to hovedpuder pr. person.

Vi har 1 værelse med eget bad og køkken og 3 værelser der deler badeværelse. Vi vægter en høj rengøringsstandard på både private og fællesarealer.

For alle gæster er der mulighed for at benytte vores store spisestue til hygge og afslapning. Udover at morgenmaden serveres her, er der mulighed for at sidde i sofaen med en kop kaffe eller te, som er gratis tilgængelig, eller måske sidde i karnappen og se ud over skov, marker og vandet, hvor der på lyse dage kan ses helt til Thurø, Fyn og Tåsinge. På de kølige dage, vil der være tændt op i brændeovnen.

Prisen inkluderer:

  • Sengelinned og håndklæder
  • Morgenmad med økologske og hjemmelavede produkter.
  • Gratis parkering og internet.
  • Gratis kaffe og te.